Гроздобер фотографија на Еберхард Дипген се смешка.
Свеж

Гроздобер фотографија на Еберхард Дипген се смешка.

DEN 2.00

Достапно.

Има само една копија од секоја фотографија. Личен подарок погоден за сите прилики без разлика дали е Божиќен подарок, Валентин. ИМС беше уредничка архива на фотографии во Скандинавија основана во 1948 година, но еволуираше од постарите архиви кои имаат слики во колекцијата исто така. Роден е на 13 ноември 1941 година.Сертификат за автентичност со секоја нарачка. Оригинално парче историја во вашиот дом или во вашата канцеларија. Со купување фотографија од Imx Pix слики, авторските права не се пренесуваат. Има само една копија од секоја фотографија. Сликите во оваа архива каде што се дистрибуираат во само 10-15 примероци низ целиот свет во тоа време и многу копии се изгубени или оштетени за време, секоја копија од колекцијата е затоа многу ретка и уникатна. Сите наши слики се оригинални фотографии од архивата за печат. Личен подарок погоден за сите прилики без разлика дали е Божиќен подарок, Валентин. Инвестиции многумина предвидуваат дека цената и вредноста на гроздобер фотографии ќе се зголемат во иднина, како и тие може да бидат следните вредни слики од наше време. Поседувате дел од историјата со оваа одлична меморијала за фотографија. Откриено : OCR : . Овој вид на ретки слики не е само одлична работа што треба да ја поседува, туку и голема инвестиција. Сите наши слики се оригинални фотографии од архивата за печат. Кој е спортски идол на татко ти? Или рок -starвезда на мајка ти? Во кој град порасна дедо?. Сертификат за автентичност со секоја нарачка. Инвестиции многумина предвидуваат дека цената и вредноста на гроздобер фотографии ќе се зголемат во иднина, како и тие може да бидат следните вредни слики од наше време.0" Еберхард Дипген е германски политичар на ЦДУ. Фотографиите за колекционерски / меморијали за гроздобер се одлични колекционерски. Одлично за wallиден декор.

Детали

Избор на клиенти