Кевин Дурант потпиша 11х14 Фото ПСА/ДНК Голден Стејт Вориорс Нет автограмирани - автограмирани НБА фотографии
Свеж

Кевин Дурант потпиша 11х14 Фото ПСА/ДНК Голден Стејт Вориорс Нет автограмирани - автограмирани НБА фотографии

DEN 6975.84

Достапно.

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани НБА фотографии. Кевин Дурант потпиша 11х14 Фото ПСА/ДНК Голден Стејт Вориорс Нетс, автоматски, ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограм нема да биде вклучен меморија за меморија на Кевин Дурант. Меморијабилии на Голден Стејт Вориорс.

Детали

Избор на клиенти