Плаксико Бурер потпиша 16х20 NYујорк гиганти фотографија со налепница JSA без картичка - автограмирани фотографии во НФЛ
Свеж

Плаксико Бурер потпиша 16х20 NYујорк гиганти фотографија со налепница JSA без картичка - автограмирани фотографии во НФЛ

DEN 1839.84

Достапно.

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од НФЛ. Плаксико Бурерс потпиша 16x20 NY Giants Photo со налепница JSA без картичка Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограм нема да биде вклучен меморијалии на Plaxico Burress. Меморијабилии на Питсбург Стилерс.

Детали

Избор на клиенти