Филтри на Baldwin - PA2973 - филтер за воздух, круг, 26 1/2 во висина, 26 1/2 во должина, 12 3/4 во надворешна диа.
Свеж

Филтри на Baldwin - PA2973 - филтер за воздух, круг, 26 1/2 во висина, 26 1/2 во должина, 12 3/4 во надворешна диа.

DEN 1.67

Достапно.

Тип на артикал : Filter Brand на воздухот : Baldwin Filtersmanurer Parturer Број на дел : PA2973 Изработено во Соединетите држави. Тип на артикал : Filter Brand на воздухот : Baldwin Filtersmanurer Parturer Број на дел : PA2973 Изработено во Соединетите држави. Тип на артикал : Filter Brand на воздухот : Baldwin Filtersmanurer Parturer Број : PA2973 Изработено во Соединетите Држави Вклучувања : Приложена заптивка.

Детали

Избор на клиенти