Замена на филтерот за убијци за главниот филтер MF0061727
Свеж

Замена на филтерот за убијци за главниот филтер MF0061727

DEN 2.33

Достапно.

Гордо произведен во САД. Медиуми : 304 SS Wire. Строга контрола на квалитетот за супериорен производ. Произведени со највисок квалитет на материјали што се достапни на пазарот, загарантирани!. Филтерски вкрстени референци p/n Главен филтер MF0061727. Гордо произведен во САД. Медиуми : 304 SS Wire. Строга контрола на квалитетот за супериорен производ. Произведени со највисок квалитет на материјали што се достапни на пазарот, загарантирани!. Филтерски вкрстени референци p/n Главен филтер MF0061727. Замена на филтерот за убијци за главниот филтер MF0061727 Производите за филтрирање на убијци се произведуваат со највисок квалитет на материјали и техники на пазарот денес. Сите елементи на филтрацијата се загарантирани за да ги исполнат или надминуваат сите спецификации на производството на оригинална опрема. Производите за филтрирање на убијци се подложени на строга програма за тестирање и се придржуваат кон повеќе ISO стандарди за филтрација. Сите предмети означени со замена или еквивалент не се поврзани со оригиналното производство. Броевите на дел се за повикување само на вкрстениот дел. Сите трговски марки, регистрирани или нерегистрирани, се трговски марки на нивните соодветни сопственици. Референцата им се прави на овие компании само за да се идентификува компатибилноста на производите за убијци, Inc со производот OEM; OEM не ги спонзорираше или ги одобри нашите филтри или производи и филтер за убијци, Inc не тврди дека прави производи за OEM или снабдување на оригинални OEM производи во повеќето случаи.

Детали

Избор на клиенти