Tiffen 4x5.65 Black Pro-Mist 1/8 филтер
Свеж

Tiffen 4x5.65 Black Pro-Mist 1/8 филтер

DEN 1.00

Достапно.

Ги нуди сите придобивки од филтерот Pro-Mist во посуптилна форма. Се контролираат погласувањата. Контрастот е намален, но со помалку осветлување на сенките за повеќе деликатен ефект. Филтерот нуди деликатен ефект со содржан нагласен пламен. Создава мек светло "пастелно" ефект. Black Pro-Mistâ® ги нуди сите придобивки од филтерот за про-маст во посуптилна форма. Се контролираат погласувањата. Контрастот е намален, но со помалку осветлување на сенките за повеќе деликатен ефект создава мек светло "пастелно" ефект Деликатниот ефект со содржано осветлување на светлина, исто така, достапен во комплетот DV Select 3 и DV Â Film Book ", Лесно е да се Погледнете зошто црните про-мастисти биле таков успех во текот на изминатите 30 или повеќе години. Неговото уникатно поставување на контраст во комбинација со гази боја како халацијата, функционира како пресврт на штандот на ефектот на истурање на про -халацијата. Дури и со најниска густина, испорачува ефикасно и зголемување на халацијата што додава пријатна длабочина на топлина, но не се транспортира до вредностите на тонот на кожата. Овие карактеристики ќе станат поочигледни кога користите густина од 1 четвртина и погоре. Во потешките густини, истурањето е доста агресивно од практичната светлина, при што топол тон станува поочигледен. Сепак, суптилниот, но ефикасен изглед сè уште продолжува да го прави филтерот Pro Mist како главен филтер за многу кинематографи во дигиталниот свет. Погледнете ги ефектите на црниот Pro-Mist Filter BPM 1/8 bpm 1/4 bpm 1/2 bpm 1 bpm 2 Full Video.

Детали

Избор на клиенти