Филтер Доналдсон P606120
Свеж

Филтер Доналдсон P606120

DEN 1.67

Достапно.

Примарна примена : Deон Деер АЛ150285. Издржлив. Сигурен. Примарна примена : Deон Деер АЛ150285. Издржлив. Сигурен. Дуралитските средства за чистење на воздухот на Доналдсон се тешки, неметални, лесни, само-поддршка и целосно за еднократна употреба.

Детали

Избор на клиенти