Х-ДРЕ 5мм Ширина 0.15 мм Дебелина Лента Тип Влакно Ремен Лента 55 Метри Должина (5 мм Анчо 0,15 мм Еспесор Типо де банда Фрања де синта де флеџадо де филаменто 55 метро де ло?
Свеж

Х-ДРЕ 5мм Ширина 0.15 мм Дебелина Лента Тип Влакно Ремен Лента 55 Метри Должина (5 мм Анчо 0,15 мм Еспесор Типо де банда Фрања

DEN 736.00

Достапно.

Добри 170 фунти/во цврстина на истегнување за лесно до средно здружување, зајакнување и палетизирање. Специјално формулирани лепливи врски од гумена смола на површини од лесонит, пластика и метал. Полипропиленската подлога обезбедува одлична отпорност на прекари, абразија, влага и гребење. Ниското издолжување од 3% при пауза помага да се одржат сноповите цврсти (л бајо аларгамиенто дел 3% en la rotura ayuda мантенер лос пакетес апретадос. Лепливи врски со минимално триење(Лепила де унион кон минима фрицион. Добри 170 фунти/во цврстина на истегнување за лесно до средно здружување, зајакнување и палетизирање. Специјално формулирани лепливи врски од гумена смола на површини од лесонит, пластика и метал. Полипропиленската подлога обезбедува одлична отпорност на прекари, абразија, влага и гребење. Ниското издолжување од 3% при пауза помага да се одржат сноповите цврсти (л бајо аларгамиенто дел 3% en la rotura ayuda мантенер лос пакетес апретадос. Лепливи врски со минимално триење(Лепила де унион кон минима фрицион. 5мм Ширина 0,15 мм Дебелина Лента Тип Влакно Ремен Лента 55 Метри Должина Опис : Добри 170 фунти/Во цврстина на истегнување за лесно до средно здружување, зајакнување И палетизирање на специјално формулирани лепливи врски од гумена смола на површини од влакна, пластика и металполипропиленска подлога обезбедува одлична отпорност на прекари, абразија, влага и издолжувањето со 3% издолжување На Пауза Помага Да Се Одржат Снопови Цврсти Лепливи Врски Со Минимално Триење опис на шпански 5 мм анчо 0,15 мм еспесор типо де банда фрања де синта де флејадо де филаменто 55 метроа де лонгитудбуена резистенција а ла тракион де 170 лб / пулг. Para empaquetado, refuerzo y paletizado de trabajo liviano a medianoel adhesivo de resina de caucho sespeciesmente формуладо se adchiere las површини de tableros de fibra, пластика y метал.Ел респалдо де полипропилено бринда уна екселенте отпорност а лас муескас, абразион, хумедад и десгасте.l bajo alargamiento дел 3% en la rotura ayuda mantener los paquetes apretados Adhesivos de унион con minima friccion.

Детали

Избор на клиенти