Облеки за слободно време 15 'кабел за напојување/продолжение со 50 засилувач машки стандард/50 адаптер за заклучување на женски засилувачи
Свеж

Облеки за слободно време 15 'кабел за напојување/продолжение со 50 засилувач машки стандард/50 адаптер за заклучување на женски

DEN 3.33

Достапно.

Овој кабел за заклучување на вртењето од 15 стапки, 50 засилувачи ви овозможува да го поврзете кампот или моќноста на паркот со вашиот RV, моторна куќа, приколка или возило. Кабелот е произведен со највисок материјал за квалитет на морско одделение и има уникатни карактеристики што не се наоѓаат на другите жици. Служба за заклучување на жиците за слободно време, дизајн на женски крај, за да се направи врската полесно да се инсталира на местата што се наоѓаат. LC Green LED LED индикатор за моќност светло и навојниот рецептор за пресврт што создава водоотпорна врска што го заклучува и го одржува адаптерот во место. Облеки за слободно време 15 стапки, 50 засилувач за заклучување на кабелот за заклучување ви овозможува да го поврзете Campground или Park Power со вашиот RV, моторна куќа, приколка или возило. Приклучок : 14-50p-Рецепт : SS2-50 R-Кордот е произведен со највисок материјал за квалитет на морско одделение и има уникатни карактеристики што не се наоѓаат на други жици. Водоотпорен облик на приклучок и конектор завршува за безбедност и издржливост. -. Стандарден 50 засилувач машко до 50 засилувач за заклучување на женски пресврт. Оценето за 50 засилувачи - 125 волти. Конструирани со жици од 6/3 + 8/1 мерачи за супериорна спроводливост. Одобрено од тешка, супер флексибилен кабел за морско одделение - ЕТЛ и ЦСА - гаранција од 1 година. Облеки за слободно време 15 стапки, 50 засилувач за заклучување на кабелот за заклучување ви овозможува да го поврзете Campground или Park Power со вашиот RV, моторна куќа, приколка или возило. Приклучок : 14-50p-Рецепт : SS2-50 R-Кордот е произведен со највисок материјал за квалитет на морско одделение и има уникатни карактеристики што не се наоѓаат на други жици. Водоотпорен облик на приклучок и конектор завршува за безбедност и издржливост. -. Стандарден 50 засилувач машко до 50 засилувач за заклучување на женски пресврт. Оценето за 50 засилувачи - 125 волти. Конструирани со жици од 6/3 + 8/1 мерачи за супериорна спроводливост. Одобрено од тешка, супер флексибилен кабел за морско одделение - ЕТЛ и ЦСА - гаранција од 1 година.

Детали

Избор на клиенти