NTE Electronics WH26-05-25 Поврземе Жица, Заглавени, Тип 26 Мерач, 25' Должина, 300V, Зелена
Свеж

NTE Electronics WH26-05-25 Поврземе Жица, Заглавени, Тип 26 Мерач, 25' Должина, 300V, Зелена

DEN 1.33

Достапно.

Внатрешни жици на електрична и електронска опрема. Внатрешни жици на панели, метри, компјутери, деловни машини, апарати и контролни панели. Точка-до-точка жици каде ШТО Е потребно 300 V. 6 Засилувач Макс. Достапно во 26, 24, 22, 20, 18, & 16 АГ. Внатрешни жици на електрична и електронска опрема. Внатрешни жици на панели, метри, компјутери, деловни машини, апарати и контролни панели. Точка-до-точка жици каде ШТО Е потребно 300 V. 6 Засилувач Макс. Достапно во 26, 24, 22, 20, 18, & 16 АГ. NTE Electronics WH26-05-25 Поврземе Жица, Заглавени, Тип 26 Мерач, Зелена, 25' Должина, 300 V.

Детали

Избор на клиенти