Кошница Со Рачки Црн Плетен - 18 Л х 12 В х 3 1/2 Ч
Свеж

Кошница Со Рачки Црн Плетен - 18 Л х 12 В х 3 1/2 Ч

DEN 3.33

Достапно.

Цврстите рачки на секој крај обезбедуваат лесен транспорт. Црната корпа е направена со тежок полипропилен и полиетилен за цврста издржливост. Може да биде поставен рамно или под агол. Три-кабел синтетички плетени корпи се идеални за Производство На Дисплеи, Пекарски Дисплеи И Многу Повеќе. Тие се направени од полипропилен и полиетилен со челична жица завиткани бандажи. Овие плетени корпи за прикажување се чистат со сапун и вода и се безбедни за миење садови. Поставени на полици и работни површини, овие корпи прават идеални корпи за складирање.

Детали

Избор на клиенти