4ft. Замрзнато вештачко новогодишно елка пред осветлување со 105 LED светла и бобинки во декоративни пластери
Свеж

4ft. Замрзнато вештачко новогодишно елка пред осветлување со 105 LED светла и бобинки во декоративни пластери

DEN 2240.00

Достапно.

ПВЦ, железо. Имајте среќен Божиќ со Бери со помош на оваа замрзната вештачка елка. Пристигнувајќи пред-строга со 105 LED светла за топол, сјај сличен на свеќа, оваа симпатична вештачка новогодишна елка исто така доаѓа облечена од горе до дно со бобинки од факс. Стои 4ft. Од декоративен засадувач, ова дрво носи Божиќно расположение додека додава некоја боја. Квалитетни материјали : Купувајте со доверба знаејќи ги нашите колекции „изгледаат толку реални, тие се скоро природни!“; Ние извориме производи со звук и длабинско знаење за нашата индустрија - природа. Севкупни димензии на производот : H : 4 ft. W : 24 in. Д : 24 ин.; Димензии на пластерот : H : 12 in. W : 10 во. Д : 10 во. ; Мерењата се пресметуваат од секоја најдалеку испружена димензија. Не е потребно одржување - нема наводнување или кастрење. Изгледа полно и свежо секој ден. Lifelike вештачка новогодишна елка; Пред-строги со 105 LED светла што траат подолго; Лесни за свиткување гранки нагласени со faux бобинки; Сместен во декоративен пластеник; Препорачано само за употреба во затворен простор; Предметот ќе треба да се обликува кога ќе се отстрани од кутијата; Ова дрво лесно може да се наведнува за целите на преобликување - ве молиме одделете ги и испрскајте ги гранките за да ја постигнете посакуваната полнота. Имајте среќен Божиќ со Бери со помош на оваа замрзната вештачка елка. Инспирирана од природата, оваа стабилна силуета го имитира вистинското природно зеленило и текстура што се наоѓа во нивните европски колеги со снег во 320 гранки со лесен за свиткување. Пристигнувајќи пред-строга со 105 LED светла за топол, сјај сличен на свеќа-оваа симпатична вештачка елка исто така доаѓа облечена од горе до дно со бобинки од факс. Стои 4ft. Од декоративен засадувач, ова дрво шири Божиќно расположение додека додава некоја боја. Сè што недостасува е вашите украси. Фауксните новогодишни елки се произведуваат со употреба на синтетички материјали, како што е полиестерски материјал или пластика, и се добро дизајнирани и конструирани за да бидат живот слични на живот. Оваа ставка ќе треба да се обликува кога ќе се отстрани од безбедното поле за да му овозможи да ја достигне својата целосна големина. Вашата вештачка елка ќе изгледа убаво за наредните години; Едноставно избришете чиста со мека сува крпа кога е потребно.

Детали

Избор на клиенти