2013-19 Хјустон Астрос #78 Игра користеше Оринџ Jerseyерси Името Отстранет 46 DP25539 - Игра користена МЛБ дресови
Свеж

2013-19 Хјустон Астрос 78 Игра користеше Оринџ Jerseyерси Името Отстранет 46 DP25539 - Игра користена МЛБ дресови

DEN 1.00

Достапно.

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Игра користена дресови на MLB. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Игра користена дресови на MLB. 2013-19 Хјустон Астрос #78 Игра користена табла со име на портокал Jerseyерси Отстранета 46 DP25539 Ако производот е непотпишан или не се користи за игра, холограмот нема да биде вклучен меморија. Меморијабили на Хјустон Астрос.

Детали

Избор на клиенти