Далечински управувач за замена на HOTSMTBANG за Frigidaire FAH146Q2T4 FAH146S2TA FAH146S2TB FAH14EQ2T1 FAH14EQ2T2 FAH14EQ2T3 FAH14EQ2T4T4 FAM156R1A11 ПРОСТОРСКИ СОВЕТ
Свеж

Далечински управувач за замена на HOTSMTBANG за Frigidaire FAH146Q2T4 FAH146S2TA FAH146S2TB FAH14EQ2T1 FAH14EQ2T2 FAH14EQ2T3

DEN 254.08

Достапно.

Потребна е една батерија CR2032. Проверете пред испорака, враќање без проблеми, 90 дена гаранција за квалитет, безусловно наплата. Не е потребно програмирање. Пакетот содржи : 1 само далечински управувач, батериите и упатствата се исклучени. Многу лесно да го замените вашиот оригинален далечински управувач. Далечинскиот управувач е пред-програмиран далечински управувач и ќе работи веднаш откако ќе вметнете нови батерии. Што е во пакетот : 1 x далечински управувач, нема батерија и упатства вклучени штом ќе работат веднаш штом ќе се вметнат сосема нови батерии.

Детали

Избор на клиенти