Smartro SC92 Професионален термометар на отворено во затворен простор безжичен со 3 сензори Дигитален хигрометар во просторијата за влажност на мерачот на влажност и ме
Свеж

Smartro SC92 Професионален термометар на отворено во затворен простор безжичен со 3 сензори Дигитален хигрометар во просторијата

DEN 223.84

Достапно.

✨ | Сеопфатно следење на температурата | Термометарот во собата ви кажува највисоки и најниски температури или надворешни температури или влажност од претходните 24 часа или цело време. Сигурни копчиња за работа на задниот дел за рачно поставување или префрлување ° F/° C. ✨ | Голем дисплеј со лесен за читање на позадинско осветлување | Монитор за температура и влажност со 3,5 '' голем LCD екран на HD LCD. Проценете ги историските промени и повикајте се на индикаторот за удобност за брзо да видите дали тие отстапуваат од идеални нивоа. ✨ | Изградена за каде било | Мониторот за влажност на SC92, со својот повлечен штанд, магнетите и wallидот, може да се прилагодат за поставување скоро каде било. Додадете повеќе сензори и дигиталниот термометар може да се поврзе со прикажување на читања од 4 места до 200 метри. SMARTRO SC92 Професионален термометар на отворено во затворен простор безжичен со 3 сензори Дигитален хигрометар во просторијата за влажност на мерачот на влажност и мерачот на влажност и калибрацијата на точност на PRO.

Детали

Избор на клиенти