Далечински управувач за замена на Hotsmtbang за Fujitsu AWU24CXQ AWU24RXQ ASY17RSC ASY24RSC ASY30RSC AR-DB6 AR-DB7 AR-DB1 AR-DB3 SPLIT TYPE SOPE AIL CARNDER
Свеж

Далечински управувач за замена на Hotsmtbang за Fujitsu AWU24CXQ AWU24RXQ ASY17RSC ASY24RSC ASY30RSC AR-DB6 AR-DB7 AR-DB1 AR-DB3

DEN 269.76

Достапно.

Сосема нов далечински замена за климатик Фуџитсу и работи со разни модели, доколку имате какви било прашања, ве молиме слободно испратете ни порака. Проверете пред испорака, враќање без проблеми, 90 дена гаранција за квалитет, безусловно наплата. Не е потребно програмирање. Пакетот содржи : 1 само далечински управувач, батериите и упатствата се исклучени. Незадоволни само Целзиусови, не може да се претвори во Фаренхајт. Сосема нов далечински замена за климатик Фуџитсу и работи со разни модели, доколку имате какви било прашања, ве молиме слободно испратете ни порака. Проверете пред испорака, враќање без проблеми, 90 дена гаранција за квалитет, безусловно наплата. Не е потребно програмирање. Пакетот содржи : 1 само далечински управувач, батериите и упатствата се исклучени. Незадоволни само Целзиусови, не може да се претвори во Фаренхајт. Далечинскиот управувач е пред-програмиран далечински управувач и ќе работи веднаш откако ќе вметнете нови батерии. Што е во пакетот : 1 x далечински управувач, нема батерија и упатства вклучени штом ќе работат веднаш штом ќе се вметнат сосема нови батерии.

Детали

Избор на клиенти