10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Pentax K10d
Свеж

10x висока дефиниција 2 елементите за крупен елемент за Pentax K10d

DEN 2.67

Достапно.

Висока дефиниција (обложен дизајн) +10 леќи од крупен. Оптичко стакло со високо-индекс / ниска дисперзија 2 елемент. Целосно мулти-обложено и навој. Анти-рефлексија облога. Автоматско фокусирање на автоматско фокусирање / инфрацрвен компатибилен. Оптичките леќи од крупен се за брза и лесна фотографија одблизу. Леќите одблизу се навртуваат на предниот дел на леќите како што би филтер. Овој леќа има два ахроматски елементи за да ги поправи хроматските аберации. Тие не ги деградираат високите оптички перформанси како резултат на вашите камери природни леќи.

Детали

Избор на клиенти