Комплет за сушење на канали Б-воздух DDK за двигател на воздухот Б-Ер GP-1, црна
Свеж

Комплет за сушење на канали Б-воздух DDK за двигател на воздухот Б-Ер GP-1, црна

DEN 1.67

Достапно.

Три осум стапала трајни винилни црева. Три контролни порти на протокот на воздух со две куки на секоја порта. Шест стеги вклучени за прицврстување на црева и порти до комплет. Три осум стапала трајни винилни црева. Три контролни порти на протокот на воздух со две куки на секоја порта. Шест стеги вклучени за прицврстување на црева и порти до комплет. Комплетот за сушење на гризливиот канал Б-воздухот е специјално дизајниран адаптер што се користи само на фен за гризли, кој овозможува протокот на воздухот да се пренесе до три одделни области истовремено. Три одделни флексибилни винилни канали од 8 стапки имаат прилагодливи порти за контрола на протокот на воздух на секоја област.

Детали

Избор на клиенти