3/4 ID x 20 ft NBR црево за бензинска пумпа 200 psi bk
Свеж

3/4 ID x 20 ft NBR црево за бензинска пумпа 200 psi bk

DEN 415.84

Достапно.

Цена за : секоја. Цена за : секоја. 'Црево на бензин, пумпа за бензин со софтвери, црево во дија. (In.) 3/4, должина на црево (ft.) 20, големина на фитинг (внатре) 3/4, тип на фитинг (М) НПТ, алуминиум М НПТ спојници, црево надвор од ДИА. (Внатре) 1.10, црна боја, макс. Притисок (ПСИ) 200, температура. Опсег (F) -40 степени до 180 степени, материјал за вклопување во алуминиум, материјал за цевки NBR, Термалон за покритие на материјалот, (2) засилување на спиралната ткаенина, се среќава со RMA Class A, UL наведен '.

Детали

Избор на клиенти