Чизми за кучиња за заштитник на шепата, меки единствени нелики и рефлексивни сет од 4 бои сина големина x-мали
Свеж

Чизми за кучиња за заштитник на шепата, меки единствени нелики и рефлексивни сет од 4 бои сина големина x-мали

DEN 2.00

Достапно.

Лизгачки и флексибилни стапала, способни да обезбедат влечење и добро да ги заштитат шепите на кучињата од тротоарот, тревата, плочката, палубата, бродот, зимската сол, снегот, мразот, подовите од дрвени предмети во затворен простор и другите површини, исто така, обезбедуваат влечење за одење на кучињата или трчање. Овие чизми се релативно флексибилни и пространи, така што вклопувањето е подобро. Контрола на затворање со широка, еластична и прилагодлива лента, која исто така може да биде одраз на ноќта. Еден сет од 4 чизми. Практична референтна големина на x-мала : внатрешна единствена должина 2,17 инчи, внатрешна единствена ширина 1,97 инчи. Ако шепите на вашето куче се меѓу 2 големини и ако сте го одбрале поголемиот, можете kindубезно да се обидете да користите чорапи за куче во чизмите и тогаш чизмите може да останат подобро. Лесно и брзо да се облече, но тешко е да се лизне ако се вклопат. Практична референтна големина на x-мали : L 2. Контрола на затворање со широка, еластична и прилагодлива лента, која исто така може да биде одраз на ноќта. Практична референтна големина на x-мала : внатрешна единствена должина 2,17 инчи, внатрешна единствена ширина 1,97 инчи. Грешка во додатокот : 0,11 - 0,20 инчи. Warkубезно внимание : Иако стапалата се водоотпорни, чизмите не можат да се нанесуваат во длабока вода, затоа што може да има вода што се влева преку дупки за шиење игла кога се впиваат во длабока вода. Овие чизми се релативно флексибилни и пространи, така што вклопувањето е подобро.Горниот багажник е изработен од ткаенина отпорна на вода, со мека постава внатре, многу удобна за шепи, погоден за дневно одење, пешачење и патување на кучињата, исто така добро за завои или повредени шепи. Ве молиме, измерете ја целата рампа на шепата за да добиете мерка на ширина и должина на шепа. Ако шепите на кучињата се помеѓу 2 големини и ако сте го одбрале поголемиот, може да се обидете да користите чорапи за куче во чизмите. Чизмите за кучиња Lonsuneer се сигурни заштитници на шепа за кучиња, флексибилни, лесни, цврсти и рачни миење, способни да ги заштитат шепите во затворено и на отворено. Ако шепите на кучињата се помеѓу 2 големини и ако сте го одбрале поголемиот, може да се обидете да користите чорапи за куче во чизмите. Еден сет од 4 чизми. Лесно и брзо да се облече, но тешко е да се лизне ако се вклопат. Лизгачки и флексибилни стапала, способни да обезбедат влечење и добро да ги заштитат шепите на кучињата од тротоарот, тревата, плочката, палубата, бродот, зимската сол, снегот, мразот, подовите од дрвени предмети во затворен простор и другите површини, исто така, обезбедуваат влечење за одење на кучињата или трчање.

Детали

Избор на клиенти