VTSYIQI Дигитален Пренослив Бетонски Тест Чекан Елиометар HT-225DS 2-Во-1 Дигитален/Механички Рачен Бетонски Мерен Инструмент за Враќање СО oled дисплеј опсег на Мерење 10 ДО
Свеж

VTSYIQI Дигитален Пренослив Бетонски Тест Чекан Елиометар HT-225DS 2-Во-1 Дигитален/Механички Рачен Бетонски Мерен Инструмент

DEN 1727.84

Достапно.

€ ВИСОК КОНТРАСТ OLED дисплеј. ● Опсег на мерење : 10-100Н/мм2. ●Точност : 0,1 R; Енергија На Удар : 0,225 kgm (2,207 Nm) за тестирање на обична конструкција на згради и мостови. ● Складирање : податоци за 4000 бетонски конструкции. ● Целото поставување може да се направи на лице место; работна температура : -40 ° -60 °C. Политика за испорака : Батеријата и Течноста Не Се Вклучени за време на Испораката * ВИСОК КОНТРАСТ OLED дисплеј * Целото поставување може да се изврши на лице место * автоматско пресметување на јачината на притисок * Автоматска корекција на насоката на удар * Сите податоци ќе бидат зачувани во меморијата * Сите податоци може Да се пренесат На КОМПЈУТЕР СО USB кабел * Двоен дисплеј за аналоген владетел и дигитална вредност * Дигитални/Механички Технички Спецификации 2-во-1 * Модел : HT-225 DS * Дисплеј : OLED дигитален * Мерење опсег : 10-100н/Мм2 * Точност : ● 0,1 Р * енергија на удар : 0,225 кгм (2,207 нм) за Тестирање на обична Конструкција на згради и мостови * комуникација : usb2.0 * складирање : податоци за 4000 бетонски конструкции * работна температура : -40 ° -60 ° c * Напојување : 3,7 v li-јонска батерија НА Полнење НАПОЛНЕТА ПРЕКУ USB Порта * димензија (mm) : 280х75х60 * нето тежина : 1,1 кг * СТАНДАРДИ : iso/dis 8045, en 12504-2, En 206, din 1048 дел 2, astm C 805, astm D5873, nfp 18-417, b 15-225, Jgj/t 23-2001, Jjg 817-1993.

Детали

Избор на клиенти