Скокачка торба за кабел за скокач, капакот за продолжување на кабелот за скокач, разновидни бои направени во САД.
Свеж

Скокачка торба за кабел за скокач, капакот за продолжување на кабелот за скокач, разновидни бои направени во САД.

DEN 319.84

Достапно.

Торба за продолжување на кабелот за скокач; 600 денички тешки полиестер. Големина : 13 "дијаметар x 3 1/2" длабока, врвна рачка за носење. Неизвесни кабли не се вклучени, 7 прекрасни бои. Направено во САД. Торба за продолжување на кабелот за скокач; 600 денички тешки полиестер. Големина : 13 "дијаметар x 3 1/2" длабока, врвна рачка за носење. Неизвесни кабли не се вклучени, 7 прекрасни бои. Направено во САД. Оваа торба е дизајнирана специјално за да држи кабли и кабел за времињата кога ви треба дополнителен дострел или наидете на мртва батерија. Можете да чувате материјали за итни случаи како ленти за влечење, пожари, нараквици. Веб -рачката е солидна, а оваа торба е доволно мала за да се складира во трупот. Достапно во 7 прекрасни бои црна - сива/црна - сина/црна - портокалова/црна -црна/црна - шумска зелена/црна - неонска жолта/црна. Направено во САД.

Детали

Избор на клиенти