НИБКО 600-2 3/4Х5/8 Ftg x C Фитинг Редуктор Напиша
Свеж

НИБКО 600-2 3/4Х5/8 Ftg x C Фитинг Редуктор Напиша

DEN 154.08

Достапно.

Без олово. Отпорен на дезинцификација. Произведено ОД НИБКО. Нибко без олово напиша редуктор за поставување притисок на бакарно лемење се користи во станбени и комерцијални системи како што се вода за пиење, климатизација и ладење. Опциите вклучуваат и исчистени и вреќи за услуга за кислород (медицински гас).

Детали

Избор на клиенти