Паркер ХАНИФИН 222П-2-2 Месинг Адаптер Цевки Фитинг, 1/8 Женски Конец х 1/8 Машки Конец
Свеж

Паркер ХАНИФИН 222П-2-2 Месинг Адаптер Цевки Фитинг, 1/8 Женски Конец х 1/8 Машки Конец

DEN 1.00

Достапно.

Сите месинг изградба. Ги исполнува функционалните барања НА SAE J530 и SAE J531. Теми направени за да се исушат стандардите за печат. Број на единици : 1.0. Паркер нуди најширока линија на фитинзи за цевки на пазарот денес. Достапни се и фалсификувани и екструдирани форми кои се движат во големини од 1/8" до 1" и сите навои за монтирање на цевки се направени според стандардите за Сушење. Фитинзите за цевки на паркер ги исполнуваат сите функционални барања НА SAE J530 и SAE J531. Фитинзите за цевки се компатибилни со бакарни и месинг цевки и железни цевки.

Детали

Избор на клиенти