Микро-Возови Мтл З-Скала 2-Залив Покриен Бункер Пенсилванија железница / ПРР #257912
Свеж

Микро-Возови Мтл З-Скала 2-Залив Покриен Бункер Пенсилванија железница / ПРР 257912

DEN 2.00

Достапно.

Овие бункери покриени со 2 заливи се сиви со црни букви и работат на камиони Бетендорф. Изградени во 1957 година од Батлерот На Пулман-Стандард, Продавниците ВО Пенсилванија, овие бункери од класата Х34Ц имаа капацитет од 2.003 кубни метри. Овие автомобили првенствено се користеле за густи грануларни производи, како што се цемент и одредени зрна.

Детали

Избор на клиенти