Cleverdelights бели предни бобини - 144 пакет - големина A Bobbins - компатибилен со PE535 PE550D PE800 SE400 SE600 SE1900 и повеќе - SA156 замена
Свеж

Cleverdelights бели предни бобини - 144 пакет - големина A Bobbins - компатибилен со PE535 PE550D PE800 SE400 SE600 SE1900 и

DEN 447.84

Достапно.

Бела машина за везење бобини - 144 пакет - големина А (класа 15) - 7/16 "x 13/16" - приближно 125 јарди по бобин. Направено со полиестерска нишка од 75 D/2 (60 тежина) Филамент - стандардна тежина на бобин, погодна за скоро сите апликации. Работи совршено со повеќето машини за везови на брат, вклучувајќи SE400, SE425, SE600, SE1900, PE525, PE535, PE540 D, PE550 D, PE770, PE800 и повеќе. Погледнете го описот на производот за целосен список за компатибилност. Паметна светлина Бренд Пластични еднострани бобини. Големина на предни бобини. Бела полиестерска нишка. 144 пакет. 7/16 "x 13/16". Направено со полиестерска нишка од 75 D/2 (60 тежина), стандардна тежина на бобин, погодна за скоро сите апликации. Компатибилен со повеќето машини кои прифаќаат големина на бобини. Проверете го вашиот прирачник за корисникот за да ја потврдите компатибилноста. ***COMPATIBILITY LIST*** These bobbins are compatible with the following Brother machines : BB370 BC-1000 BM2800 BP2100 CE1100 PRW CE-4000 CE-5000 PRW CE-5500 PRW CE7070 PRW CE8080 PRW CP-6500 CP-7500 CS-100 T CS5055 PRW CS6000 CS-6000 B CS6000 I CS-6000 T CS-8150 Designio DZ820 E Dream Maker XE VE2200 Dream Weaver VQ3000 Dream Weaver XE VM6200 D Duetta 2 4750 D Duetta 4500 D ES-2000 EX-2000 EX-660 HC1850 HE120 HE-240 HS-2000 HS-2000 INVER- íS 1000 1000 1000-íS 1000 1000-íS 1000 1000-íS 1000 1000-íS 1000 1000-íS 1000 1000-íS 1000 1000-íS 1000 1000-íS 1000 1000-íS 1000 1000-íS 1000 1000-ís 1000 1000 иновации-í Innov-ís 2500 D Innov-ís 2800 D Innov-ís 40 Innov-ís 4000 D Innov-ís 80 Innov-ís 900 D Innov-ís 950 D Innov-ís NX570 Q Isodore Innov-ís 5000 JX2517 LB6770 PRW LB6800 PRW LB6800 THRD LS-1217 LS-2125 LS- 2125i LS30 LS-590 LX2500 LX-3125 LX-3125 E LX3850 NX-200 NX-250 NX-400 NX-400 Q NX-450 NX-450 Q NX-600 NX-650 Q Pacesetter PS21 Pacesetter PS-3700 PC-210 PC-210 PRW PC -420 PC-420 PRW PE500 PE525 PE535 PE540 D PE-700 PE-700 II PE-750 D PE770 PE-780 D PE800 Project Runway Limited Edition Innov-ís 40e Project Runway Limited Edition Innov-ís 85e QC-1000 Quattro 2 6700 D Quattro 3 Trilogy Limited Edition Innov-ís 6750 D Quattro 6000 D SC9500 SE-270 D SE-350 SE400 SE425 SE600 SE1900 Simplicity SB170 Simplicity SB3129 Simplicity SB530 T Simplicity SB700 T Simplicity SB7050 E Simplicity SB7500 SQ9000 SQ9050 VX-1435 xb2510 XL-2230 XL-2600 XL-2600i XL-2610 XL2800 XL- 3100 XL-3500 XL-3500 T XL-3510 XL-3750 XL-5130 XL-5232 XL-5340 XL-5500 XL-5600 XL-5700 XL-6452 XL-6562 XR-40 XR4040 XR-46 C XR-52 C XR-65 TTTT XR-7700 XR9500 PRW *Innov-is, Pacesetter, Duetta, Quattro и Brother се сите регистрирани трговски марки на Brother Corporation.

Детали

Избор на клиенти