Х-ДРИ 20мм Надворешна Диа 10,2 мм Внатрешен Дијаметар 0,5 мм Дебелина Белвил Пролет Мијалник 50 парчиња (20мм Дијаметро надворешност 10,2 мм дијаметро интерно 0,5 мм Еспесор
Свеж

Х-ДРИ 20мм Надворешна Диа 10,2 мм Внатрешен Дијаметар 0,5 мм Дебелина Белвил Пролет Мијалник 50 парчиња (20мм Дијаметро надворешност

DEN 1451.20

Достапно.

Име на производ : Белвил Пролет; Содржина На Пакетот : 50 (+/-2%)парчиња х Белвил Пролет. Главна Боја : Бакарен Тон; Материјал : 60с2мна. Тежина : 49гр; Надворешен Дијаметар : 20мм / 0,8". Внатрешен Дијаметар : 10,2 мм / 0,4"; Дебелина : 0,5 мм / 0,02"( дијаметро интерно : 10,2 мм / 0,4''; Еспесор : 0,5 мм / 0,02''. квалитет : DIN2093 ( : DIN2093. 20мм Надворешна Диа 10,2 мм Внатрешен Дијаметар 0,5 мм Дебелина Белвил Пролет Мијалник 50 парчиња Површинска Обработка : Додадете масло за подмачкување по третманот со фосфорна киселина.Карактеристики : белвил спрингс може да се нарече и пружини на дискови,се конусно формирани прстенести дискови, кои се вчитани во насока аксиа_л. Тој нуди добро развиено решение за многу инженерски проблеми преку уникатна комбинација на висока сила во мала space.It може да се користи како еден диск или наредени во купишта. Примена : белвил спрингс е широко користен во механички производи, како што се машина за печат, артилерија,авиони и други тешки машини, може да се користи и како компресивни пружини за автомобили и трактори.Опис На шпански 20мм дијаметро надворешност 10,2 мм дијаметро интерно 0,5 мм Еспесор Белвил Арандела де ресорте 50пцсномбре дел продукто : Белвил Пролет; Контенидо дел пакет : 50 (+/- 2%) КОМПЈУТЕР х белвил пролетна боја директор : тоно де кобре; Материјал : 60si2mnapeso : 49g; Diémetro екстериер : 20mm / 0.8' 'diametro Interno : 10.2 Mm / 0.4' '; espesor : 0.5 mm / 0.02' ' : Din2093.

Детали

Избор на клиенти