10PCS NNTN4497 NNTN4497CR 7.4V 2600MAH Li-Iон батерија компатибилна со CP180 CP200 CP040 CP140 CP150 CP160 CP200D CP200XLS CP340 CP360 CP360 CP380 PR400 EP450 DEP450 GP318888888888888888888888888885
Свеж

10PCS NNTN4497 NNTN4497CR 7.4V 2600MAH Li-Iон батерија компатибилна со CP180 CP200 CP040 CP140 CP150 CP160 CP200D CP200XLS CP340

DEN 2.00

Достапно.

Спецификација : NNTN4497 7.4 V 2600 MAH Li-Ion батерија, позната и како NNTN4497 AR, NNTN4497 BR, NNTN4497 CR. Компатибилен со Radio CP250 CP340 CP360 CP380 PR400 DEP450 EP450 EP450 S DP1400 XIR P3688 GP3188 GP3688 GP3688 D. Компатибилен со батеријата p/n : NNTN4496, NNTN4496 A, NNTN4496 AR NNTN4970, NNTN4970 A, NNTN4970 AR NNTN4851, NNTN4851 A, NNTN4851 R, NNTN4851 AR NNTN4497, NNTN4497 A 97 C NTN4497 AR, NTN4497 BR, NTN4497 CR PMNN4253, PMNN4254, PMNN4254 BR, PMNN4259. Fit for Charger Model : WPLN4137 WPLN4138 WPLN4137 BR. Одличен квалитет : безбедност обезбеди, ефикасно заштита на преголемото полнење, прекумерно празнење, над-топлина, прекумерна и заштита од краток спој. Вклучен пакет : 10 парчиња NNTN4497 Li-Ion батерија, клип за ремен 10 парчиња. Услуга на клиентите : 30 дена без при што се врати, една година ограничена гаранција. Спецификација : NNTN4497 7.4 V 2600 MAH Li-Ion батерија, позната и како NNTN4497 AR, NNTN4497 BR, NNTN4497 CR. Компатибилен со Radio CP250 CP340 CP360 CP380 PR400 DEP450 EP450 EP450 S DP1400 XIR P3688 GP3188 GP3688 GP3688 D. Компатибилен со батеријата p/n : NNTN4496, NNTN4496 A, NNTN4496 AR NNTN4970, NNTN4970 A, NNTN4970 AR NNTN4851, NNTN4851 A, NNTN4851 R, NNTN4851 AR NNTN4497, NNTN4497 A 97 C NTN4497 AR, NTN4497 BR, NTN4497 CR PMNN4253, PMNN4254, PMNN4254 BR, PMNN4259. Fit for Charger Model : WPLN4137 WPLN4138 WPLN4137 BR. Одличен квалитет : безбедност обезбеди, ефикасно заштита на преголемото полнење, прекумерно празнење, над-топлина, прекумерна и заштита од краток спој. Вклучен пакет : 10 парчиња NNTN4497 Li-Ion батерија, клип за ремен 10 парчиња. Услуга на клиентите : 30 дена без при што се врати, една година ограничена гаранција. Амасу е двонасочна компанија за радио додатоци со долгогодишно искуство во професионално производство! Главно се фокусираме на двонасочна радио батерија, полнач, клип за појас, антена, слушалка, микрофон, програмски кабел и други додатоци за радио. Compatible with following models : CP040 CP140 CP150 CP160 CP180 CP200 CP200 D CP200 XLS CP250 CP340 CP360 CP380 PR400 DEP450 EP450 EP450 S DP1400 Xi R P3688 GP3188 GP3688 GP3688 D Replace OEM P/N : NNTN4496, NNTN4496 A, NNTN4496 AR NNTN4970, NNTN4970 A, NNTN4970 AR NNTN4851, NNTN4851 A, NNTN4851 R, NNTN4851 AR NNTN4497 , NNTN4497 A, NTN4497 B, NTN4497 C, NTN4497 AR, NTN4497 BR, NTN4497 CR PMNN4253, PMNN4254, PMNN4254 BR, PMNN4259 NNTN4407, H44977-LI PANKENTIFAL 10 X LI- INION BATTY BATTY 10 X : Ли-јонски напон на батеријата : 7.4 V капацитет : 2600m Ah/19.2wh одговара за модел на полнач : WPLN4137 WPLN4138 WPLN4137 BR совети за да го продолжите вашиот двонасочен радио батерија : 1. Чувајте ја радио батеријата чиста и суво. 2. Напуштете ја батеријата пред полнење. 3. Правилно ставете ја батеријата во полначот. 4. Пополнете ја батеријата кога е потребно. 5. Не постојано наполнувајте ја батеријата. Едноставен и удобен процес на враќање : 30 дена нема причина да се вратите, една година ограничена гаранција.

Детали

NNTN4497 7.4V 2600mAh li-ion battery, also known as nntn4497ar, nntn4497br, nntn4497cr. :

Избор на клиенти