Камерон Сино Нови 2000mahreplaction Батерија За PANASONIC EY7880, EY7880LN2C, EY7880LN2S, EY7880LN2T, EY7880LZ2C31
Свеж

Камерон Сино Нови 2000mahreplaction Батерија За PANASONIC EY7880, EY7880LN2C, EY7880LN2S, EY7880LN2T, EY7880LZ2C31

DEN 2.00

Достапно.

Ве молиме, осигурајте се дека и моделот и бројот на делот од батеријата се совпаѓаат со вашиот уред пред да го купите( поврзани информации можете да најдете во описот на производот). Тип на производ : Ли - Јонски Волти : 28.8 Капацитет : 2000m Ah. Димензија : 139.00 х 82.70 х 80.60 Мм Тежина : . Сертифициран со FCC,CE,CB,ISO8385 и Ro HS. 14 Дена Гаранција За Враќање На Парите и 604 Месеци Гаранција. Ве молиме, осигурајте се дека и моделот и бројот на делот од батеријата се совпаѓаат со вашиот уред пред да го купите( поврзани информации можете да најдете во описот на производот). Тип на производ : Ли - Јонски Волти : 28.8 Капацитет : 2000m Ah. Димензија : 139.00 х 82.70 х 80.60 Мм Тежина : . Сертифициран со FCC,CE,CB,ISO8385 и Ro HS. 14 Дена Гаранција За Враќање На Парите и 604 Месеци Гаранција.

Детали

Избор на клиенти