Органско есенцијално масло од Марџорам - Слатко од НХР органски масла
Свеж

Органско есенцијално масло од Марџорам - Слатко од НХР органски масла

DEN 1.67

Достапно.

Ботаничко име - Ориганум Мајорана Внимание - *Избегнувајте со низок крвен притисок и во бременост ААРОМА - Топло, слатко и тревни екстракција - дестилација на пареа на растенија - Хербанунт на потекло - Египетхемиски состојки - Терпинен 4 -ОЛ, Y -Терпинен, Транс -Тран -ту -хуџанолтрадиционална употреба - Се користи терапевтски со векови, зашто се затоплувања и зацврстувачки својства. Многу корисно за смирување на болките во мускулите, особено кога има потреба да се загрее и промовира движење. Може да помогне во смирување на болните периоди кога се користи во топла вода како компресија или измешана со основно масло како триење. Органски сертификат - Ова есенцијално масло е овластено органско од Здружението на почва, што значи дека можете да бидете сигурни дека е произведено според највисоките етички и еколошки стандарди. Стандардите на Здружението на почвата ги надминуваат минималните барања на владата на Велика Британија за органски производи во многу области, но особено во благосостојбата на животните, ГМ и употребата на пестициди. Стандардите постојано се разгледуваат за да се осигурат дека се справуваат со тековните проблеми.

Детали

Избор на клиенти