Фолч за Lenovo K12 Pro - ActiveStrech Sport Armband, прилагодлива амбалажа за тренинг и трчање за Lenovo K12 Pro - etет Блек
Свеж

Фолч за Lenovo K12 Pro - ActiveStrech Sport Armband, прилагодлива амбалажа за тренинг и трчање за Lenovo K12 Pro - etет Блек

DEN 399.20

Достапно.

? [Дополнително складирање] Вклучува слот за клуч за безбедно складирање додека сте надвор и околу. Чувајте ја вашата музика, контакти и забава близу додека работите надвор. ? [Изграден за удобност] Материјал за дишење и истегнување со исечоци на преградата за додадена вентилација и циркулација. Кликнете на една од 23-те претходно поставени позиции без да ја отстраните од раката!. Иновативниот дизајн на Active Stretch Sport Armband користи силни еластични зафати за цврсто да го зафати вашиот K12 Pro безбедно за да овозможи целосно гледање и пристап додека го одржувате во место. Едноставно, лизнете го во затегнувањето на силиконот што може да се протега (ставете го клучот во распределениот слот додека сте на него), и излезете и околу! Иновативниот понов дизајн го прави повеќе пријателски за корисниците од кога било досега! Новиот дизајн интегрира безбеден и безбеден држач со минимална покриеност на екранот. ? [Одлично гледање] Новиот дизајн интегрира безбеден и безбеден држач со минимална покриеност на екранот. ? [Дополнително складирање] Вклучува слот за клуч за безбедно складирање додека сте надвор и околу. ? [Флексибилност] Ротирајте 360 степени за да го видите вашиот K12 Pro под совршен агол. Кликнете на една од 23-те претходно поставени позиции без да го отстраните од раката! Вклучува слот за клуч за безбедно складирање додека сте надвор и околу. ? [Прилагодливо] одговара на вашиот K12 Pro, како и многу други уреди додека остануваат безбедни. ? [Изграден за удобност] Материјал за дишење и истегнување со исечоци на преградата за додадена вентилација и циркулација. Нема пластично покритие на прозорецот што го попречува вашиот поглед или работа на K12 Pro. Без пластично покритие на прозорецот што го спречува вашиот поглед или работа на K12 Pro. Иновативниот дизајн на Active Stretch Sport Armband користи силни еластични зафати за цврсто да го зафати вашиот K12 Pro безбедно за да овозможи целосно гледање и пристап додека го одржувате во место. Нема пластично покритие на прозорецот што го попречува вашиот поглед или работа на K12 Pro. ? [Прилагодливо] одговара на вашиот K12 Pro, како и многу други уреди додека остануваат безбедни. Со елегантен, прилагодлив и удобен дизајн, Active Stretch Sport Armband ја спречува потребата да го одржите вашиот K12 Pro за време на тренингот.

Детали

Избор на клиенти