NSi Industries, Доо Директен Погреб Бакар Задник Сплајс Комплет со Топлина Смалуваат, #14 до #8 AGG Жица Опсег-SKCB-8
Свеж

NSi Industries, Доо Директен Погреб Бакар Задник Сплајс Комплет со Топлина Смалуваат, 14 до 8 AGG Жица Опсег-SKCB-8

DEN 1.33

Достапно.

Користење на механички спој на бакарен задник и тешка цевка за намалување на топлината на ѕидот за да се создаде целосно изолирана спојка. Само за бакарни проводници. Максимум 600 Волти. Јасна точка на купување пакување. УЛ наведени. НСИ користејќи механички спој на бакарен задник и тешка цевка за намалување на топлината на ѕидот за да создаде целосно изолирана спојка само за бакарни проводници. Максимум 600 волти, испорачан во атрактивна, јасна амбалажа за купување. УЛ наведени.

Детали

Избор на клиенти