Пен-ПЛАКС Делукс Троен Бета Лак Предниот Аквариум Комплет-Безбедно Поделени Прегради-Сини И Бели LED Светла-Вклучува Под Чакал Филтер &засилувач; Пластични Растениј
Свеж

Пен-ПЛАКС Делукс Троен Бета Лак Предниот Аквариум Комплет-Безбедно Поделени Прегради-Сини И Бели LED Светла-Вклучува Под Чакал

DEN 415.04

Достапно.

УНИКАТНИ КАРАКТЕРИСТИКИ : Делукс Тројниот Бета Резервоар, исто така, има филтер под чакал кој користи кертриџ со активен јаглен, благодарение може да се монтира на двете страни. Мерења : Севкупно = 11.5 "(W) x 4 "(D) x 6. Префрлете се од 3 поставки : Исклучено, Бело или Сино. Екранот содржи 3 бели и 3 сини светилки кои се напојуваат со 4 ААА батерии (не се вклучени). Секој резервоар, исто така, се состои од 3 пластични растенија кои мопсуваат во иглички на дното на мрежата на филтерот. Севкупно = 11,5" (Ш) х 4 "(Г) х 6,75" (Ч).75" (D) x 5" (H). Ве молиме Запомнете : Батериите не се вклучени. Ако сакате да видите некои живописни дисплеи и ракети од Вашите Бета, подигнете ја и отстранете ја обоената страна на секоја партиција. Секоја Странична Комора = 3,5 "/ 3" (Ш) х 3,5" / 2,75" (Г) х 5 " (Ч). БЕЛО И СИНО LED ОСВЕТЛУВАЊЕ : Само со движење на прекинувачот, можете да го вртите резервоарот од ноќ во ден со вградени LED светла за прикажување.5 " / 3 "(W) x 3. Средна Комора = 3,75" (Ш) х 3,75" (Г) х 5" (Ч). Можете да отстраните една или двете разделувачи, давајќи ви слобода на избор колку риби сакате да чувате! Можете дури и да го отворите целиот простор за една бета!. ПЕН-ПЛАКС го претставува Делукс Тројниот Бета Резервоар. Вкупен Волумен На Вода = 0,7 Галони. Обезбедените мерења вклучуваат заострување на страните. Ве молиме Запомнете : бидејќи овој резервоар е дизајниран како преден лак, страничните комори се стеснуваат внатре. Обезбедените мерења вклучуваат заострување на страните.75 "(D) x 5 "(H) / / Средна Комора = 3.ПОКАЖЕТЕ ГИ ТИЕ ПРЕКРАСНИ БОИ : Додека ги одржувате вашите Бета безбедно одвоени, двостраните разделувачи се и непроѕирни и видливи! Ако сакате да ја спречите вашата риба да се гледа, држете ги двете страни на секој ѕид надолу. Бидејќи овој резервоар е дизајниран како преден лак, страничните комори се стеснуваат. Овој аквариум нуди безбеден и удобен начин за сместување до 3 Бета во еден аквариум! Овој резервоар од 0,7 галони има 2 отстранливи, двострани разделувачи со вградени процепи за рамномерен проток на вода. Можете да отстраните една или двете разделувачи, давајќи ви слобода на избор колку риби сакате да чувате!.

Детали

Избор на клиенти