3М AB5030 Круг-2 -100 Црн акрилен лепило ЕМИ Апсорбер, кругови со дијаметар од 2.000
Свеж

3М AB5030 Круг-2 -100 Црн акрилен лепило ЕМИ Апсорбер, кругови со дијаметар од 2.000

DEN 3.33

Достапно.

Се користи за апликации кои бараат електромагнетна апсорпција. Потисните зрачеа бучава од електрични уреди за широкопојасен опсег на радиофреквенција. Најчесто се користи за мобилен телефон (намалување на САР), РФ блок и радарско затајување и скришум перформанси во воена опрема. Полимерна смола со поддршка на метални снегулки. 3М Префериран конвертор : Tape Case е префериран конвертор од 3 метри; 3М се здружи со Tape Case за да ги направи своите производи достапни во поголем асортиман на големини, така што клиентите можат да ја користат лентата во најразлични апликации. Се користи за апликации кои бараат електромагнетна апсорпција. Потисните зрачеа бучава од електрични уреди за широкопојасен опсег на радиофреквенција. Најчесто се користи за мобилен телефон (намалување на САР), РФ блок и радарско затајување и скришум перформанси во воена опрема. Полимерна смола со поддршка на метални снегулки. 3М Префериран конвертор : Tape Case е префериран конвертор од 3 метри; 3М се здружи со Tape Case за да ги направи своите производи достапни во поголем асортиман на големини, така што клиентите можат да ја користат лентата во најразлични апликации. ЕМИ Апсорбер- 3М АБ5030, е производ со лента со индустриско одделение од 11,8 милји што се користи за апликации за кои е потребна електромагнетна апсорпција. Овој производ потиснува зрачен бучава од електрични уреди за широкопојасен опсег на радиофреквенција и најчесто се користи за намалување на мобилните телефони SAR, блокирање на радиофреквенција и затајување на радарот и перформанси во воената опрема. Опис на производот : . 3 M EMI Absorber AB5000 серија се состои од флексибилни меки метални снегулки натоварени полимерни смола и лепило чувствително на акрилен притисок. Серија од 3 M Абсорбер AB5000 е достапна во стандардна големина A4 и 210мм (ширина) x 15 метри должина) во ролна.

Детали

Избор на клиенти