ВИДИЈА ХАНИТА 571820037мт Варимил ВТОРИ Долга 5в1 Кс Крајна Мелница, 2 Мм Радиус, 20 Мм Дијаметар На Сечење, Карбид, Алтин Слој, Рх Сече, Директно Стебло, 5-Флејта
Свеж

ВИДИЈА ХАНИТА 571820037мт Варимил ВТОРИ Долга 5в1 Кс Крајна Мелница, 2 Мм Радиус, 20 Мм Дијаметар На Сечење, Карбид, Алтин Слој,

DEN 2.00

Достапно.

Нецентрично сечење. Скроена спирала од 43° ја подобрува завршната површина. Помалку поминува во странично мелење со 4 х Д способност за должина на сечење. Една алатка за полуфинални и фини завршни операции. Постигнете одлична завршница на површината и извонредна исправност на ѕидот. Дизајниран да постигне највисок квалитет на површината и животен век на алатот во титаниум, нерѓосувачки челици и челици. Иновативниот дизајн на јадрото и геометријата на алатот овозможува аголна обработка без брборења во едно поминување. Варимил Ii Долго опфаќа 4 x D должини на сечење за полу-завршни и фини завршни операции со радиуси и остри аголни верзии од залиха.

Детали

Избор на клиенти