QC45 авиокомпанија АДЕЛЕН АДАПЕР КОНВЕРТЕР КОМПАТИТИМЕТ со BOSE QC3 QC15 QC20 QC25 QC35 AE2 AE2W Слушалки за откажување на бучава
Свеж

QC45 авиокомпанија АДЕЛЕН АДАПЕР КОНВЕРТЕР КОМПАТИТИМЕТ со BOSE QC3 QC15 QC20 QC25 QC35 AE2 AE2W Слушалки за откажување на бучава

DEN 1.67

Достапно.

Компатибилен со слушалките BOES, како што се Bose Tiet Comfort 35 II, Sound Link околу уво, QC2 QC3 QC15 QC20 QC25 QC35 AE2 AE2 W бучава за откажување. Едноставно приклучете го кабелот за слушалки во адаптерот и вметнете го во авиокомпанијата, а потоа уживајте во моќен, избалансиран звук за музика или филмови на возење со авион. Златни конектори за минимизирање на загубата на сигналот и зачувување на квалитетот на звукот. Компактен и лесен дизајн, може да се носи наоколу. Еден приклучок на адаптерот за слушалки за летот може да се свитка, и лесно можете да го ставите во торбата или џебот без да заземате простор. Пакет : 1* Адаптер за слушалки за замена на бозе. 12 месеци гаранција за овој адаптер. Компатибилен со слушалките BOES, како што се Bose Tiet Comfort 35 II, Sound Link околу уво, QC2 QC3 QC15 QC20 QC25 QC35 AE2 AE2 W бучава за откажување. Едноставно приклучете го кабелот за слушалки во адаптерот и вметнете го во авиокомпанијата, а потоа уживајте во моќен, избалансиран звук за музика или филмови на возење со авион. Златни конектори за минимизирање на загубата на сигналот и зачувување на квалитетот на звукот. Компактен и лесен дизајн, може да се носи наоколу. Еден приклучок на адаптерот за слушалки за летот може да се свитка, и лесно можете да го ставите во торбата или џебот без да заземате простор. Пакет : 1* Адаптер за слушалки за замена на бозе. 12 месеци гаранција за овој адаптер.

Детали

Избор на клиенти