ДЕИОВР Професионален Бинокуларен Стерео Микроскоп ЦТВ Адаптер, 0,5 Х 1Х 1/3 Интерфејс За Синхронизација На Одржување Голем Адаптер За Проширување На Видното Поле
Свеж

ДЕИОВР Професионален Бинокуларен Стерео Микроскоп ЦТВ Адаптер, 0,5 Х 1Х 1/3 Интерфејс За Синхронизација На Одржување Голем Адаптер

DEN 764.16

Достапно.

Извадете ја камерата и интерфејсот2. Завршете ја инсталацијатапакетот вклучува : 1*навој интерфејс 1/3 или1*навој интерфејс 1/2 или1*навој интерфејс 1 X или1*навој круг голем интерфејс без темно Работ 0,5 X или1*навој круг голем интерфејс без темно работ 0,4 X или1* бајонет круг голем интерфејс без темно раб 0,4 X (опционално)Забелешка : не цел сет но .1х експанзија врска ☐ : максимално зголемување 300 пати, зголемување на проширување на стандардна верзија, стандарден Интерфејс Ц, инсталација дијаметар 25мм, 28мм0, 4 бајонет со навој : 0,4 намалено зголемување на зголемувањето, максимално зголемување 120 ПАТИ, СТАНДАРДЕН ИНТЕРФЕЈС Ц, дијаметар на инсталација 22мм25мм порта : максималното зголемување е 120 пати, зголемувањето Е Намалено за 0,4 пати, СТАНДАРДНИОТ ИНТЕРФЕЈС Ц, ДИЈАМЕТАРОТ НА ИНСТАЛАЦИЈАТА Е 25ММ.1/2 експанзија врска ☐ : Максимално зголемување 150 пати, 1/2 намалено зголемување зголемување, стандарден Ц интерфејс, дијаметар на инсталација 25ММ, 28мм.

Детали

Избор на клиенти