J5 Креирај jua165c-EJ Android USB Type-C или Micro USB до HDMI Display Adapter, 2 во 1 конектор, резолуција од 1080p, заштеда на супер електрична енергија, Android 5 или подоцна, посветена апликација
Свеж

J5 Креирај jua165c-EJ Android USB Type-C или Micro USB до HDMI Display Adapter, 2 во 1 конектор, резолуција од 1080p, заштеда

DEN 810.08

Достапно.

Преглед на производот : Овој удобен адаптер за конверзија ви овозможува лесно да проектирате голем монитор на екранот HDMI од микро USB или USB-C паметен телефон. Посветена апликација : Само преземете ја бесплатната апликација на Google Store и проверете ја. Компатибилен со Android 5.0 или подоцна. Проекција со голем екран : Поддржува висока резолуција 1080p. Можете да уживате во You Tube, игри, фотографии, музика и повеќе во пресликување. *Не е компатибилен со видеото заштитено со HDCP и RDM (како што се Netflix, Prime Video ..) *Црната рамка може да се појави во зависност од резолуцијата на излезниот терминал. (Кој било модел) може да се користи со Android што не поддржува режим на DP Alt. Мала и лесна : компактна големина од само 0,8 мл (22 g). Лесен за носење. (Гаранција) 2 години сигурност. Преглед на производот : Овој удобен адаптер за конверзија ви овозможува лесно да проектирате голем монитор на екранот HDMI од микро USB или USB-C паметен телефон. Посветена апликација : Само преземете ја бесплатната апликација на Google Store и проверете ја. Компатибилен со Android 5.0 или подоцна. Проекција со голем екран : Поддржува висока резолуција 1080p. Можете да уживате во You Tube, игри, фотографии, музика и повеќе во пресликување. *Не е компатибилен со видеото заштитено со HDCP и RDM (како што се Netflix, Prime Video ..) *Црната рамка може да се појави во зависност од резолуцијата на излезниот терминал. (Кој било модел) може да се користи со Android што не поддржува режим на DP Alt. Мала и лесна : компактна големина од само 0,8 мл (22 g). Лесен за носење. (Гаранција) 2 години сигурност. Преглед на производот : Овој удобен адаптер за конверзија ви овозможува лесно да проектирате голем монитор на екранот HDMI од Micro USB или USB-C паметен телефон посветен на апликација : Само преземете ја бесплатната апликација на Google Store и проверете ја. Може да се користи со Android 5.0 или подоцна. Проекција со голем екран : Поддржува резолуција со висока резолуција од 1080p. (Кој било модел) може да се користи со Android што не поддржува режим на DP Alt. (Мала и лесна) компактна големина од само 0,8 мл (22 g). Лесен за носење. (Гаранција) 2 години сигурност.

Детали

Избор на клиенти