Адаптер за напојување со напојување Powertech - Напојување на електрична енергија компатибилен со Proform Sport RL Rower PFRW48121.0
Свеж

Адаптер за напојување со напојување Powertech - Напојување на електрична енергија компатибилен со Proform Sport RL Rower PFRW48121.0

DEN 3.33

Достапно.

Одличен квалитет на бренд Нов фитнес опрема за напојување со напојување. 79-инчен (2м) кабел за напојување со тешка должност. Оставено со над-полнење, краток спој, висока температура и заштита од пренапони. 30 дена гаранција за враќање на парите / 12-месечна грижа бесплатна гаранција за нашиот производ Ве молиме контактирајте не со какви било прашања или проблеми. Одличен квалитет на бренд Нов фитнес опрема за напојување со напојување. 79-инчен (2м) кабел за напојување со тешка должност. Оставено со над-полнење, краток спој, висока температура и заштита од пренапони. 30 дена гаранција за враќање на парите / 12-месечна грижа бесплатна гаранција за нашиот производ Ве молиме контактирајте не со какви било прашања или проблеми. AC/DC адаптер за напојување со OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој).

Детали

Избор на клиенти