Најдобар адаптер за наизменична струја за Philips SBD8100/37 SBD8100/97 AS400-120-AN300 Моторизиран звучник пристаниште iPhone ipod докинг станица за напојување кабел кабел PS батерија за б
Свеж

Најдобар адаптер за наизменична струја за Philips SBD8100/37 SBD8100/97 AS400-120-AN300 Моторизиран звучник пристаниште iPhone

DEN 2.33

Достапно.

Adapter Bestch AC за Philips SBD8100/37 SBD8100/97 AS400-120-AN300 Моторизиран звучник пристаниште i Phone ipod докинг станица за напојување кабел кабел PS полнач на батерии PSU.Влез Ворлд Влез ✎ : Напон 100-240 VAC 50/60 Hz. ✎ОВЕТНА КОНСТИНСТВО ✎ : Нема напонски флуктуации при напојување, за време на пренесување, примање или исклучување на напојување. Автоматско прекинување на преоптоварувањето, над прекин на напонот, автоматско термичко намалување, заштита од краток спој. Willе ги заштити вашите електронски производи од уништување. ✎ 2 -годишна гаранција ✎ : Ние ќе обезбедиме 2 -годишна гаранција на производителот и враќање од 30 дена - го вративме грбот!. Adapter Bestch AC за Philips SBD8100/37 SBD8100/97 AS400-120-AN300 Моторизиран звучник пристаниште i Phone ipod докинг станица за напојување кабел кабел PS полнач на батерии PSU. ✎ 2 -годишна гаранција ✎ : Ние ќе обезбедиме 2 -годишна гаранција на производителот и враќање од 30 дена - го вративме грбот!. ✔ Ве молиме, бидете kindубезно информирани дека вкупната напојување на уредот не треба да ја надминува максималната вата (прикажана на етикетата на адаптерот) на овој адаптер ✔ и предлагаме да биде де-оценет 10% -20% кога се користи за да се спречи прегревање на предупредувањата : ✔ Не отворајте или менувајте го кабелот за напојување / кабел за напојување / кабел за напојување ✔ Ве молиме оставете ги децата, децата далеку од изворот на напон со висок напон ✔ Ве молиме користете го под упатства за професионален електричар - Секоја злоупотреба или неправилна употреба ќе ја поништи гаранцијата. Спецификации на производот : ✔ Тип на приклучок : us prong ✔ Влезен напон : AC 100-240 VAC ширум светот ✔ Опсег на фреквенција на влез : 50-60 Hz Kindубезно Забелешка : ✔ Оваа ставка е адаптер за моќност за замена, а не оргинален/оригинален.

Детали

Избор на клиенти