PPJ Global AC/DC адаптер за S Seasonic SSA-0901-12 SSA0901-12 SSA090112 SSEASOIC 80W додаток за напојување кабел кабел за батерии PS PSU
Свеж

PPJ Global AC/DC адаптер за S Seasonic SSA-0901-12 SSA0901-12 SSA090112 SSEASOIC 80W додаток за напојување кабел кабел за батерии

DEN 3.33

Достапно.

Влез : AC 100 V - 240 V 50-60 Hz. PPJ производите се сертифицирани CE / FCC / ROHS, тестирани од производителот за да одговараат и / или да ги надминат спецификациите на OEM. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Белешка : Ве молиме, проверете дали моделот на вашиот уред пред да го купите. PPJ Global AC / DC адаптер за S Seasonic SSA-0901-12 SSA0901-12 SSA090112 SSEASOC 80 W додаток за напојување кабел кабел PS полнач за батерии PSU (со врвот на приклучокот за кружни приклучоци). Влез : AC 100 V - 240 V 50-60 Hz. PPJ производите се сертифицирани CE / FCC / ROHS, тестирани од производителот за да одговараат и / или да ги надминат спецификациите на OEM. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Белешка : Ве молиме, проверете дали моделот на вашиот уред пред да го купите. PPJ Global AC / DC адаптер за S Seasonic SSA-0901-12 SSA0901-12 SSA090112 SSEASOC 80 W додаток за напојување кабел кабел PS полнач за батерии PSU (со врвот на приклучокот за кружни приклучоци). PPJ Global AC / DC адаптер за S Seasonic SSA-0901-12 SSA0901-12 SSA090112 SSEASOC 80 W додаток за напојување кабел кабел PS полнач за батерии PSU (со врвот на приклучокот за кружни приклучоци).

Детали

Избор на клиенти