UpBright 12V AC Adapter Replacement for Panasonic DMPB100 DMP-B100 DMPB200 DMP-B200 DMPB15 DMP-B15 DMP-B500 TESA1G-1201500-1 Player RFEA219W-AA RFEA219W-2AA RFEA218C RFEA218C-AA RFEA218CAA 12VDC Power
Свеж

UpBright 12V AC Adapter Replacement for Panasonic DMPB100 DMP-B100 DMPB200 DMP-B200 DMPB15 DMP-B15 DMP-B500 TESA1G-1201500-1

DEN 2.00

Достапно.

Влезен напон со широк широк 100-240 VAC 50/60 Hz.OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : преку струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Во одлична работна состојба.upbright 30 дена гаранција за враќање на парите. 1 целосна гаранција за услуга. Up Bright New Global 12 V AC / DC Adapter Replacement for Panasonic DMPB100 DMP-B100 DMPB200 DMP-B200 DMPB15 DMP-B15 DMP-B500 DMPB500 Player RFEA219 W-AA RFEA219 W-2 AA RFEA218 C RFEA218 C-AA RFEA218 CAA 12 VDC 12 Volts Power Supply Cord Cable PS Wall Home Battery Полнач ја електрифицира ПСУ. Up Bright New Global 12 V AC / DC Adapter Replacement for Panasonic DMPB100 DMP-B100 DMPB200 DMP-B200 DMPB15 DMP-B15 DMP-B500 DMPB500 Player RFEA219 W-AA RFEA219 W-2 AA RFEA218 C RFEA218 C-AA RFEA218 CAA 12 VDC 12 Volts Power Supply Cord Cable PS Wall Home Battery Влез на полнач : 100 - 240 VAC 50/60 Hz светски напон користете електрични PSU CECCCROHS 100-240.

Детали

Избор на клиенти