Најдобар адаптер за AC 12V AC за Sony AC-M1208UC BDP-BX BDP-S BDP-BX120 BDP-BX320 BDP-BX520 BDP-BX350 BDP-BX650 BDP-BX670 BDP-S1500 BDP-S2500 BDP-S3200 BDP-S4200 BDP-S1700 Player VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VG
Свеж

Најдобар адаптер за AC 12V AC за Sony AC-M1208UC BDP-BX BDP-S BDP-BX120 BDP-BX320 BDP-BX520 BDP-BX350 BDP-BX650 BDP-BX670 BDP-S1500

DEN 1225.60

Достапно.

Влезен напон со широк свет 100-240 VAC 50/60 Hz. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Тестирани единици. Во одлична работна состојба. Проверете го вашиот модел дали е ист како списокот пред да го купите. Ние не прифаќаме одговорност ако купите погрешни производи. Ви благодарам!. Најдобар адаптер за AC 12 V AC за Sony AC-M1208 UC BDP-BX BDP-S BDP-BX120 BDP-BX320 BDP-BX520 BDP-BX350 BDP-BX650 BDP-BX670 BDP-S1500 BDP-S2500 BDP-S3200 BDP-S4200 BDP-S1700 Player VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP S1700 PLEERE -Sp1 elmo TT02 RX HV-110. Влезен напон со широк свет 100-240 VAC 50/60 Hz. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Тестирани единици. Во одлична работна состојба. Проверете го вашиот модел дали е ист како списокот пред да го купите. Ние не прифаќаме одговорност ако купите погрешни производи. Ви благодарам!. Најдобар адаптер за AC 12 V AC за Sony AC-M1208 UC BDP-BX BDP-S BDP-BX120 BDP-BX320 BDP-BX520 BDP-BX350 BDP-BX650 BDP-BX670 BDP-S1500 BDP-S2500 BDP-S3200 BDP-S4200 BDP-S1700 Player VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP S1700 PLEERE -Sp1 elmo TT02 RX HV-110. Најдобар адаптер за AC 12 V AC за Sony AC-M1208 UC BDP-BX BDP-S BDP-BX120 BDP-BX320 BDP-BX520 BDP-BX350 BDP-BX650 BDP-BX670 BDP-S1500 BDP-S2500 BDP-S3200 BDP-S4200 BDP-S1700 Player VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP VGP S1700 PLEERE -Sp1 elmo TT02 RX HV-110.

Детали

Избор на клиенти