Батерија алклн ааа 20pk
Свеж

Батерија алклн ааа 20pk

DEN 1.67

Достапно.

Технологијата за зачувување на електрична енергија Duralock ви дава 5-годишна гаранција во складирање. Duracell е најверниот бренд на родители, фармацевти и први испитаници. Сигурна, долготрајна моќ за далечински управувачи, светилки, играчки и многу повеќе. Duracell C. 10 пакет. Алкалните батерии Duracell Coppertop сите намени не се само зависни, тие се исто така долготрајни. Тие се совршени за многу од уредите што секојдневно ги користите во вашиот дом. Може да се утешите во технологијата за зачувување на електрична енергија во Дуралок, која ви дава 10-годишна гаранција за складирање. И бидејќи Дурацел е најверниот бренд на родители, фармацевти и први испитаници, знаете дека е батерија на која може да му верувате.

Детали

Избор на клиенти