листови Voile-hnormandie.org

Havefun метална бакарна фолија од месинг фолија од бакарен лист за метал за занаетчиски занает, правење, лесен за облик и флексибилна
Свеж
Havefun метална бакарна фолија од месинг фолија од бакарен лист за метал за занаетчиски занает, правење, лесен за облик и флексибилна
Достапно.
Проценките:
DEN 484.16

Направено од месинг материјал, кој има добри механички својства и добра обработливост што може да издрж

Лист од пена, 48 l, 48 w, 1/4 , црно
Свеж
Лист од пена, 48 L, 48 W, 1/4 , црно
Достапно.
Проценките:
DEN 1225.76

Должина пена : 48 во, ставка пена : лист од пена, материјал : полиетилен Должина пена : 48 во, ставка пена : л

Лист Скк, 24 ин. W, 48 in. L, 0.236 in. T T.
Свеж
Лист Скк, 24 ин. W, 48 In. L, 0.236 In. T T.
Достапно.
Проценките:
DEN 0.67

Цена за : Секоја должина : 48 "Јачина на затегнување : 9000 psi Ширина : 24" Тип на материјал : Толеранција на шири